Top diete de slăbit

0

diete de slabitDe obicei, atunci când vine vorba despre dietele de slăbire, majoritatea cred că asta presupune o reducere bruscă a cantității de alimente pentru o perioadă de una sau două săptămâni, după care se revine la regimul alimentar precedent. Cu părere de rău însă, organismul nostru nu știe despre planurile noastre, astfel în timpul curei de slăbire acesta este supus unu stres, timp în care începe să lucreze într-un regim „econom” pentru a economisi energia, după care foarte repede recuperează kilogramele pierdute, plus la aceasta mai adaugă încă câteva în plus, pentru o eventuală perioadă când va fi supus limitării aportului de calorii. Astfel, o dietă ideală ar fi un regim alimentar corect și sănătos pe tot parcursul vieții, uneori cu posibilitatea de a vă mai delecta din produsele gustoase și mult îndrăgite, ca mai apoi o zi sau doua să reduceți puțin din caloriile consumate, însă fără a vă stresa organismul.

Cu toate acestea, cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceți atunci când doriți să începeți o dietă oarecare, este să vă gândiți în primul rând la sănătate, iar mai apoi la frumusețe. O persoană sănătoasă este întotdeauna frumoasă.

Există o mulțime de diete rapide care te ajută să scapi de kilogramele în plus.

Noi ți-am pregătit un top cu cele mai eficiente diete de slăbit, cu argumente pro și contra acestor diete, deci este alegerea ta să o urmezi pe cea potrivită ție.

1. Dieta Dukan

2. Dieta Atkins

3. Dieta daneză

Distribuie

Adauga un comentariu


8 + 7 =

Creare și Promovare SEO Expert